27

Det gungar å snurrar å allt är rörigt, känns som att jag åkt båt ist för flygit. Å tiden är helt fel, inget stämmer, men jag är hemma, överlevande. Home sweet home.

Har inte sovit på ... vet inte hur länge, säkert 30 timmar. Känner mig inte ens trött, ska gå å kolla pippi nu, kommer nog somna.

New York var hur coolt som helst!

Tråkig överraskning/nyhet fick man när man kom hem oxå:(

18

Börjar bli rätt nervös nu, fast ändå känns det bättre med flygningen. Det kommer gå bra!! Tack E<3
Är svårt att förstå att om 24 timmar är jag i NY, förhoppningsvis. Kommer fram kl 13, deras tid.

Var ju å boxades med Jenny igår, nytt pass var det oxå, det förra var bättre. Men fortfarande lika jobbigt:P Efter blev det kebabtallrik, dumt för den var inte god.

Idag väcktes jag vid halv 8 av att dem höll på nere i hallen, tydligen har vi en ny vattenläcka. Trodde det skulle vara nästan klart när vi kom hem men nu kommer dem inte ens kunna börja när vi är borta. Så jävla drygt med folk här, stängde in mig på rummet hela fm idag, som tur var så var han klar vid 12. Har hunnit med en långpromenad, kollat på Patrik 1,5 å sen packat, mormor å morfar kom med mat å fika vid 5. Morfar lagade min väska;D haha, sydde så bra, inte fint men hållbart:P Lär sova snart, måste upp vid halv 6. Är nojig som alltid att jag glömt massa, blir att kolla igenom allt imorn igen.


17

Helgen har vart riktigt bra! Var så härligt när man satt sig på tåget i fredags å hörde all dalmål omringa en, även fast många klev av i hallsta, sura, ramnäs å senare fagersta. Väl framme i Ludvika kom Angelica å mötte mig å vi tog bussen hem. Fredagen ägnades mest till att umgås, prata äta å så kollade vi lite tv. S å C är beroende av facebook, satt typ hela kvällen å diskuterade vem som hade flest vänner å så:P A å jag låg å snacka länge innan vi somna, mys! Lördagen började med långfrukost sen åkte vi in till Ludvika å handlade å kolla runt lite, S visa bla sitt jobb å vart dem tror den försvunna Jimmy är, under isen:S När vi kom hem gjorde A å jag en typisk dalarna-grej, åkte spark. Tog en varsin spark å tog med oss kamerorna å sparkade iväg till Pärlby, intressant ställe. Där låg en ridskola, ett gammalt psykhus å där bor musikern Pain/Peter Tägtgren. http://www.youtube.com/watch?v=x2gXMRoPv_M Den enda låt jag vet med han. Märktes att spark var populärt där, mötte säkert 8-10 st som åkte spark. På em kom danskarna över, trevligt att det passade så bra att dem var där när jag var upp så jag fick träffa dem=) Det blev fika, mat å massa prat. Å jag skämde inte ut mig en enda gång genom att svara fel lr inte förstå vad dem sa. A å jag fick åka å handla sallad som vi glömt köpa innan å när vi kom ut från affären kom det ett par som gift sig åkande i häst å vagn, mkt fint men kallt. Senare på kvällen tänkte A å jag gå på bio men fanns ingen bra film alls varken i Luvika lr Borlänge så vi tog en biltur (med deras nästan nya Volvo XC70, som jag fick provköra i höstas när den var ny. Dem måste lita på mig:P) till Ludvika å kolla läget, var väldigt dött så blev bara en kaffe å glass på donken å ett varv genom stan innan vi åkte hem. Danskarna var kvar när vi kom tillbaka så satt å prata (lr mer lyssna) en stund, dem skulle hem tidigt sa dem för dem skulle åka hem imorn men kl var väl över 1 innan dem åkte, som vanligt:P A å jag kollade lite oth å pratade innan vi somna. Söndagen blev det lite sovmorgon, sen lååånfrukost igen till typ 12. Söndagsnöjet var att köra ved;) Jag fick köra fyrhjuling, mkt kul:D Mer oth å mat innan dem skjutsa in mig till tåget. Tågresan ägnades åt msn på mobilen som jag tillslut har fått att funka å vips så var jag framme i V-ås, lite besviken på Pernilla som inte stog å vinkade åt mig när jag vi var i Ramnäs.
Tack för helgen!!!
 

Igår var det jobb som gällde, måste vart den skönaste jobbdagen någonsin, var hur lugnt som helst. Vi trodde det var för bra för att vara sant å att det när som helst skulle hända ngt. Åkte ut till stallet sen å red ut en långsväng med Emelie, riktigt myys=) Sen blev det en riktig hejdå-kram, alla kolla å ba vad håller ni på med, Emelie: Hon ska till Usa, dem: okej då förstår vi. Haha.

Idag har jag vart på möte om jobb å troligtvis har jag jobb nu, ska ringa imorn å säga hur jag vill göra men kan ju inte tacka nej. Nu ska det tvättas å packas å senare kommer Jenny, ikväll blir det kickboxning.


12

Dålig uppdatering igen men har väl inte hänt så mkt, tränat, jobbat, stallet å lite annat. Idag träffade jag Jenny efter jobbet, först fika på stan sen åka å låsa upp på Wenströmska där det var golfträning som Jenny skolkade från:P Åkte hem till mig sen å senare tog vi med oss Jonas till Nackby å åkte skoter, fyfan vad kul:D Körde runt lite själva först sen körde Jonas å vi satt i en pulka bakom, klara oss riktigt länge utan att ramla men tillslut flög vi av med en väldig fart. Blött å kallt blev det så vi gav upp å åkte hem igen.

Ska väl stänga av å sova snart, måste upp i tid imorn å hinna packa å träna innan jag åker. Helgen kommer bli kul å säkert gå fort, nästa vecka blir fullt upp å vips så är det torsdag å vi åker:D Det enda som känns (riktigt) jobbigt är flygresan, får panik bara jag tänker på det. Har aldrig vart flygrädd förut men efter i höstas när jag flög med Carro har jag blivit rädd. Det var riktigt obehagligt, vi satt där å grina å prata med varandra som om det var det sista vi gjorde (då var det ändå bara "små" luftgropar, tänk om det blir riktigt stora:O). Å nu ska jag sitta i ett plan ca 8-9 timmar, usch!

9

Fyfan vad jag är duktig!! Läser Självkänsla nu! av Mia Törnblom å ska försöka öva upp både självförtroendet å självkänslan;)
Vaknade vid 8 imorse, gick upp å ringde ett samtal å fick tag på henne på en gång, bokat möte. Sen har jag fortsatt min storstädning, dammsugit å torkat golv i hela huset. Nu ska jag äta, har bara ätit sockerkaka som blev kvar från Jenny, sen åka å träna. Underbart väder, förutom kylan. Hade tänkt gå en promenix imorse men kändes lite kallt.

8

Nu är det bokat å klart för Dalarna i helgen:D Happy!!

Har hittat två nya bra artister, tjejer denna gång;O Veronica Maggio å Anna Ternheim, speciellt Veronica - 17 år har jag fastnat för. Å så har jag fastnat för Timo igen. Har blivit mkt svensk musik lr iaf svenska artister på senaste tiden.
Lady GaGa - Boys boys boys är oxå en favorit för tillfället.

Hunnit söka lite jobb ikväll oxå, fast har kanske ett på g. Ska ringa lite samtal imorn igen å hoppas på bättre lycka än förra veckan, då var det omöjligt att få tag på människan.

Ska väl kolla nåt avsnitt PB nu, ligger nog efter rätt mkt nu.. Lr ringa Carro kanske, låter som en bra idé=)

8

Vilken krävande jobbhelg! Får se om jag orkar träna ikväll, skulle behövas för det har inte blivit så mkt i veckan. Fast det känns inte så lockande..

Kort uppdatering om helgen
Fredag: STORstädning hela dan, hann inte med allt så det får bli i veckan. Stallet å rida ut Picasso, PIGG! Trevlig fredagsmiddag med vin, alla utom pappa då. Jag drack för att slippa skjutsa Jonas å Jonas för att slippa övningsköra:P Världens lyxmat oxå, varma mackor;)

Lördag: Jobb 7-16, hem å duscha sen kom Jenny med massa fikabröd=) Åt, fika å prata massa, mkt trevlig å mkt djupa samtal. Jag litar på dig<3 Tänk om vi kunde bli grannar, då kunde vi sitta å prata varje kväll=) Vid halv 11 tyckte hon att jag skulle sova så då åkte hon.

Söndag: Jobb 7-16, massa snö imorse, inte så kul å åka bil kl halv 7 när dem inte plogat:P

Du är en jävla idiot, hur fan kan du ens fråga en sån sak?! Att du inte skäms!!


Är det värt det? Måste sluta tänka så jävla mkt, börjar bara tveka! Antingen får jag försöka skaffa mig ett bra välbetalt jobb lr så är det bara att börja prioritera, frågan är vad jag vill prioritera bort?! Kommer nog ångra mig nån gång hur jag än gör..

6

Blev Benjamin Buttons otroliga liv igår, den var riktigt bra!! Ngt lång bara men det kändes inte så. Efter bion blev det lite mat å så. Någon vill inte ge upp, fatta dissen!

Idag hade jag tänkt träna men har ingen bil så blir nog inte så, måste städa iaf såg jag igår:P Sen blir det stallet en sväng. Har fått 3 förfrågningar om jag vill följa med ut ikväll, typiskt att jag ska jobba på lördag..

Nu är det mindre än 2 veckor till USA, ofattbart!!

5

Blev ingen bio igår, troligtvis blir det ikväll. Carro skulle ringa när hon kom hem från träningen, som jag inte orkade följa med på. Egentligen känner jag mig för trött för bio, skulle kunna somna nu om jag gick å la mig. Fast så är det alltid, är trött tidigt på kvällen sen när jag ska sova är jag superpigg.
Jobbet idag gick bra, lite stress å drygt bara. Slipper imorn iaf=) Red Dandy igår, gick jättebra! Har inget att berätta, ska gå å duscha nu.

Alla hjärtans dag<3 Hoppas!






Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln
Du har vaknat i fel säng, du har vart kär
Och framtiden väntade som en farlig gåta
Man har bråttom dit, sen är man där

4

Känner mig såå lycklig!! Det kommer lösa sig, jag vill det här så mkt. Känns bara så jävla bra!! Det var det som fattades. Ska bara lösa skolan å jobb så blir allt bra.

Micha var fortfarande sjuk så blir jobb imorn å kanske fredag med, sen lördag + söndag. Ser pengarna rulla in;P Pratade om lön i måndags å då kom det fram att jag får mindre än S å S så ringde lönekontoret å det stämde så nu ska jag få allt det som jag fått för lite, kommer bli nåra tusenlappar=) 

Sara ringde nyss å berätta en rolig sak:D Pratade nästan 1 timme, massa minnen å annat, har saknat!! Ska försöka ta mig till Sthlm å träffa henne nån helg snart=) Ångrar verkligen att jag inte fortsatte hålla kontakten..

Pratat mer med Elle nu å bestämt lite, om allt funkar är Amor hos mig om ca 1 månad igen<3 Det var nån annan idiot som ville köpa han å ta med han till Irland men det kan han glömma, han ska till mig!

Btw så har vi ingen toa som funkar nu, dem va här å skulle gjuta golvet idag på toan nere, men då var det ngt fel så vi får inte använda den andra toan. Förhoppningsvis kommer dem å fixar det imorn. Så nu ska jag ut i skogen;)

Pernilla är lättlurad;) HAHAHAHAHA

4

Varför såg jag fram emot gårdagen?! Jävla skitdag!! Iaf dagen, kvällen var bra=)

Hade tänkt ta igen lite sömn idag men som alltid när jag jobbat å gått upp tidigt nåra dar vaknade jag tidigt, vakna först vid 7 sen vid halv 9. Var iaf skönt att gå ligga kvar i sängen=) Om en stund blir det gymmet, var alldeles för länge sen men tiden å orken har vart dålig. Sen hämta upp mamma å så stallet, måste hinna dit å rida innan kl 5. Blir kanske bio ikväll, lr imorn. Pratade med Carro igår å vi kom fram till att det just nu fanns ca 6-7 filmer på bio som vi vill se, sen kommer det 2-3 till inom den närmsta månaden så vi vet vad vi har att göra. Blir nog ett nytt rabattkort snart, tur att det finns annars hade de blivit dyrt.

Nej ska fixa klart mig så jag kan åka, kanske äta ngt chips är väl inte den bästa frukosten om man ska träna...:P

2

Lycklig!! För tillfället iaf;P

Kort uppdatering om vad som hänt sen sist.

Fredag: Antar väl att jag pluggade sen var jag i stallet å red Dandy. Emelie å jag tog en mysig tur, det var riktigt länge sen! Kvällen ägnades väl till LD, film å godis i soffan.

Lördag: Utsläpp (oxå väldigt länge sen:P) å så red jag ut Dandy, konditionsträning + jobb på fältet, jag var genomsvettig sen. Å sen var han en sötnos^^ Åkte hem å plugga klart det sista å vila upp mig lite sen kom Pernilla vid 7 kanske, fix å trix å dricka. Lite singstar som uppvärmning för kvällen, å lite annat galet. Fick skjuts till stan vid 11, hamn på Silk/Rock & K baren. Konstigt ställe, hitta inge dansgolv å ingen Niklas. Träffa en del kul folk, sen skulle dem helt plöstligt stänga gick ut träffa på fler folk hamna på Donken å sen nånstans. Promenad hem från Rönnby kl 8 däcka i sängen, skönt!

Söndag: Fick pallra oss upp kl 14, frukost å jag fick fixa lite sen skulle vi hem till kusin på kalas. Mat å fika, blev mobbad:| Mina favoriter var där, iaf den ena;P Satt å prata massa, skippade pulkan. Hem vid halv 9, förbi graven. Snacka med M + sms hela dan, orka! Prata med E, blev glad men förvirrad. Kunde inte sova, för mkt å tänka på.

Måndag: Jobb, superseg imorse men blev glad när jag kom till jobbet å Sara var där=) Har gått med världens lyckokänsla i magen hela dan, funderat massa men tror jag vet vad jag vill. Eftersom det känns såhär måste det ju va rätt. Pratat mer med E, känns ännu bättre. M börjar bli dryg. Sen har jag snackat med Mia och det gjorde mig glad, det blir en ny Pharas nu=)

Skolan suger, motivationen finns inte. Vill bara läsa matten å engelskan å där finns motivationen men får tydligen inte göra det. Sara ska ta mitt jobb på onsdag för jag behövde ha tid till å plugga men det var ju jävligt dumt, ska inte slösa mer tid. Nu vet jag vad jag vill!! För tillfället iaf, kan ju ändras fort.



 Innan det spåra ur...;) Lr nej det gjorde det ju inte!

Måste sova, jobb imorn. Uppskattar det mkt mer nu när jag vet hur drygt det var att plugga. Ser fram emot morgondagen=)    

RSS 2.0