plugg

Vad är det viktigaste i livet? Hu har världen kommit till? Finns det någon vilja eller mening med allt som händer? Finns det ett liv efter döden? Hur ska vi leva? Finns Gud?

Suck, filosofin gör mig galen:P Man får ju huvudvärk av att tänka så mkt.


ingenting kan bli av ingenting....

29

Dagen har bestått av jobb, lite plugg å träning. Var nog den stressigaste dagen jag någonsin haft på Oxbacken, var lång kö under hela lunchen å den verkade aldrig bli mindre. Fast sen när jag räknade så hade det inte vart mer än vanligt, berodde kanske på att det var ärtsoppa å pannkaka så det blir 2 upplägg/person å alla åt det:P När dem andra slutat frossa Micha å ja i choklad:P Behövdes efter dagens jobb.

När jag åkte till gymmet idag så var det nån jävla idiot som körde ut precis framför mig, jag körde i ca 70 å fick verkligen tvärbromsa för att inte köra in i den, å så var det halt så det börja sladda oxå, fyfan vad arg jag blev!!! Råka göra lite dumma saker sen:P haha, var fortfarande arg när jag kom till gymmet så fick lite extra energi. Å häromdan när vi åkte hem från Hälla var det några fjortisar som stog på en bro över vägen å när vi åkte under där kasta dem massa sten på bilen, jääävligt moget!!

Igår var det en plugg-dag, fick ganska mkt gjort så hade inte så mkt kvar att göra idag å bara lite tills imorn. Sen på em/kvällen var Albin här, spela kort å spel med han, mys. Var ett tag sen han var här. Jonas försökte få med mig till gymmet, men träningsvärken var för stor för det.

Blir så jävla besviken på dig/er, trodde vi bestämt ngt men det passar tydligen inte. Ta chansen vafan!!

Å vips så måste jag planera om hela helgen, kul! Verkligen!!!!

Sova? Försöka iaf, borde va trött men som vanligt inte:P

27

Träningsvärken är stor, och större kommer den vara imorn:P Träffade Ida på gymmet igår, pratade en del å tränade lite tillsammans, men blev mest prat då oxå, fast eftersom jag fick träningsvärk så lär jag ju ha vart duktig ändå.

Idag har jag försökt plugga en del, går sådär. Motivationen är det väl sådär med, å det mesta är mkt svårare än jag trodde. Får panik för att jag inte tror att jag kommer hinna klart oxå, men ska kämpa på. Ska klara det, men just nu vill jag hellre jobba, mkt roligare!! Lagade supergod mat idag oxå, bulgur (min nya favorit, sååå gott å nyttigt) med kyckling å grönsaker i nån sås, lite curry å lite starka grejer, mums! Jenny kom hit vid 3 kanske, sen ikväll har vi vart på kickboxning, så jävla jobbigt men riktigt kul. Helt döda var vi:P Blir nog å fortsätta med det nån dag i veckan, blir nog ännu roligare när man orkar mer:P Hoppas man kommer ur sängen imorn;P Kanske inte riktigt så illa men nästan. Är iaf supertrött nu så träningen var bra! Imorn måste jag plugga massa för resten av veckan kommer det inte finnas mkt tid över för det.



Lyckan kom för en kort stund och jag trodde kanske, kanske att den skulle stanna, men lika fort försvann den... Du kunde lika gärna låtit bli... Jag vet vad jag vill, och det gör ont.


Carro kom hem, jag saknar dig!!

26

Kort sammanfattning av helgen:

Fredag - Var ner på Make up store å  blev sminkad, riktigt kul, var en jättetrevlig tjej som sminkade. Ska försöka komma ihåg alla tips å hur hon gjorde:P Köpte med mig Vivaldi hem till mamma å mig, mums! Jenny kom till mig vid halv 5, å jag behövde knappt fixa mig alls, gud så skönt. Bara byta kläder å fixa frillan lite. Förfest blev det för oss hemma, sen Bmb. Hade riktigt kul, mer behöver jag inte säga;) Pengarna tog slut så vi kunde inte dra vidare sen så vi blev kvar där. Planen var ju Pluto sen..


Lördag å söndag har vart segisdagar, var till stallet å hämta hem alla grejer + garderober, nåra promenader å så började jag på mitt kollage (lr vad man nu ska kalla det).
 

Hade även kommit flera nya Oth på Pb som jag kolla på, hur kunde jag missa dem:O Lite plugg har jag oxå hunnit med.

Idag har dem ÄNTLIGEN börjat fixa i badrummet, vattenläckan har torkat nu efter ca 4 månader:S Jag har unnit pluggat en del, å nu ska vi till Friskis, ska bli skönt å röra på sig;P



Jag kan inte sluta tänka på vad som kunde hänt om jag gjort annorlunda, lr mer om jag gjort något alls, lr mer iaf. Finns minst 3 saker jag borde gjort, å det visste jag om då med. Varför?! 1 år senare fick jag chansen igen, men tog jag den? Nej, jag tyckte bara det blev pinsamt, visst försökte jag lite men inte tillräckligt. Jag har bara mig själv att skylla. Får väl försöka igen om 1 år, då kanske jag blivit klok å modig nog. Jag bara undrar... Hade det kunnat hänt.... Hur hade det varit nu....

Vi vill mer, men på helt olika sätt. Du förstår inte mig och jag förstår inte dig. Vi är nog patetiska båda två.

23

En spelning minns han med särskild värme, den andra kvällen på Cirkus i Stockholm i höstas.

- Det var väldigt trevlig stämning. Vi spelade och spelade, det tog aldrig slut. säger Håkan.

Skönt att veta att det inte bara var vi i publiken som tyckte så=) Han var verkligen värd rockbjörnen för årets live! Och skiva oxå, love it. Tyckte att dem flesta som vann var rätt. Lite surt att biljetterna tog slut bara..

Snart ska jag åka ner på stan, har tid på Make up store å ska bli sminkad, alltid lika kul=)


22

Sitter ännu en gång och kollar på alla bilder å filmer med Amor, hela hösten gick jag med förhoppningar om att hon skulle vilja sälja/låna ut han igen, att han var för bråkig osv. Visste att jag inte skulle ha någon annan häst men hade kvar min box ändå, bara utifall att hon skulle ringa.. Har väl insett att det aldrig mer kommer vara vi, det är bara det att jag saknar han så fruktansvärt mkt. Vi var bara så rätt! 
         Lilla elakingen=)



21

Har beslutsångest, jag ska bestämma vilken musikal jag vill se i NY, väljer mellan Mamma Mia och Fantomen på operan. Vill se båda:P Mamma Mia har jag sett en gång, å mamma hade sett båda. Var helt inställd på Fantomen för det var den enda jag visste gick först, men fick veta idag att det fanns flera andra oxå.

Hann med träning ikväll, stressa hem från stallet å bara byta om å plocka med mig 2 bananer. Körde på gymmet, var totalt slut efter, genomsvettig och superröd i ansiktet, känns skönt nu iaf.

Ingen favorit i repris..


21

Musiken är som alltid på, idag är det Lars Winnerbäck, gjorde en spelningslista av alla låtar och satte på blanda å så kom Där elden falnar, har väl hört den förut men aldrig riktigt lyssnat på den. Jag har missat ngt!! Jättebra, ny favvo. Nu går den på repeat:P

Vakna vid 8 idag, låg å läste filosofi ca 1 timme. Boken är ganska djup å komplicerad så måste verkligen koncentrera mig när jag läser, vilket är ganska svårt börjar tänka på annat å så kommer jag inte ihåg ett skit av vad jag läst å får läsa om, så har inte kommit så långt:P Gick upp å käka fulle sen satte jag mig med hisoriaarbetet, förstog inte riktigt hur man skulle göra å hade svårt att hitta info men gjorde som jag trodde iaf så det är inskickat å klart. Har även gjort en matteplanering, kommer bli tufft men det ska gå. Sen fick jag städryck, ska damma alla hyllor å allt, har väl hälften kvar, sen ska det dammsugas. Ska städa på toan oxå om jag hinner men nu blir det en paus för jag är superhungrig men kommer inte på nån mat, vet inte vad jag vill ha.

Ska tydligen till stallet idag oxå, bara för att jag är snäll. Hoppas på att hinna träna ikväll oxå, antingen aerobics med mamma lr så gymmar jag.




Och det är svårt, att tassa på den folkhemska skaran
Varje torn du bygger upp ska nån annan rasa ner
Nån idiot som bara ser sin chans ska ta den
Vem som helst kan avge tomma löften,
och göra hål där de lovar och svär
Det är lätt att hålla käften, och svårare att säga som det är

20

Jag är så dålig... W & W @ Dbd<3


Utan kläder i regn - sommar 06 - P & T<3 Saknar!



20

Har vart en väldigt intressant dag, skolan var helt okej, trevliga människor=) Vi fick massa att äta, frukost, lunch å fika. Dagen hade tema ekonomi så vi hade lite genomgångar och sen massa diskussion, väldigt intressant fast jag hängde väl inte med helt, är inte superinsatt i det där:P Skolan verkar bra och lärarna verkar bra så det här blir nog bra hoppas jag=)  Slutade vid 3 så då gick jag ner på stan å kolla (råka shoppa lite, jag skulle ju inte...) å vänta på Jenny, när hon kom gick vi till Brynolf å fikade, satt där å pratade nåra timmar. Mkt trevligt!
Nyss kollade jag på Djävulen bär Prada, läste boken för ett tag sen så var tvungen att kolla på filmen igen. Diskuterar med min mattelärare för tillfället om hur jag ska göra med matten, vill helst hinna med både B och C kursen, vi får väl se. Ska lägga mig tidigt ikväll och fortsätta läsa filosofin, har ca 150 sidor kvar... Tur att det är intressant.

19

Är nervös! Ska till skolan första gången imorn:P Låter helt sjukt att säga det, fast egentligen var det ju inte jättelänge sen, men känns som det. Ska iaf bli kul, hoppas det är roligt folk, inte bara massa gamlingar;P

Idag vakna jag först vid 6 men somna snabbt om å vakna vid 8 igen, man ställer verkligen om fort när man jobbat några dar i rad å gått upp tidigt. Va rätt pigg när jag vakna iaf så somna inte om, låg å läste å sen upp å käka frukost å sätta mig vid datan å kolla allt nytt plugg för veckan. Nu blir det lite mer å göra än förra veckan, men nästa vecka sätter det nog igång på riktigt, segstartat;) Skulle åka å träna sen vid 10 men bilen var trasig (Daniel?) så fick vänta på mamma som sluta halv 1 så hon kom å hämta mig då. Hann käka lunch å plugga mer innan. Träna rätt hårt idag, kommer nog kännas lite imorn. Är så skönt, skulle kunna va där i flera timmar! Åkte hem å stoppa i mig en paj som jag köpte på vägen sen skynda iväg till stallet, red ut Picasso, superhärligt förutom att det snöa en del så blev ganska blött å så var det ganska mörkt. När jag kom hem blev det dusch sen mat (igen:P) å kolla 90210=) Har även fått fler bilder från nyår nu, HAHAHAHA syns att vi hade kul iaf:D Lite pinsamma kort dock:P

Satte på mig en stegräknare idag oxå för skojs skull, 15000 steg, ca 1 mil fick jag ihop.  

Nu ska jag läsa lite filosofi sen sova!



Andrahandsvalet.

18

GRATTIS FARMOR!

Är sjukt trött nu, kan aldrig lära mig att somna i tid. Jobbet gick bra idag förutom att Micha å jag glömde våra matlådor som vi gjorde av maten som blev kvar, S kommer inte bli glad om hon hittar dem imorn, Sara skulle försöka kasta dem imorn utan att hon märker ngt:P Åkte hem till mormor efter jobbet, där var massa folk=släkt. Många som vi inte träffar så ofta så det var kul=) Mat, fika, prat å skratt, trevligt värre. Kom hem för ett tag sen. Blir nog sängen alldeles strax=) Går å lägger mig tidigare när jag inte ska upp å jobba, bra där.

17

Btw, rätt vinnare på P3 ;)

17

Jobbade ju som sagt igår, å sen fick jag helgen oxå = money money, blir nog jobb alla helger den här månaden. Efter jobbet igår var jag till optikern å gjorde linskontroll å beställde nya linser, drog ut på tiden oxå så jag var lite rädd att jag skulle få P-böter:P Fredagskvällen ägnades åt jobbsökning sen mys i soffan med chips å dipp som jag ännu en gång handlat i tycka-synd-om-mig-som-måste-vara-hemma-en-fredagskväll syfte:P Den här helgen blev det Micha å jag igen, nice! Tänkte passa på å lyxa till det i helgen med massa godbitar, när nu dem andra inte är där å ser=)

På frukosten satt vi å diskuterade alla sura å otrevliga människor som bor där lr som kommer dit (ringer:P), å precis efter det blev jag kallad Jävla hora av en, haha fyfan vad vi garva. Undrar var dem lärt sig alla fula ord;P Blev själv kvar sista timmen igen å fick stänga, hade inget å göra då så pratade med Jenny medans jag satt å vänta på att kl skulle bli 4 sen hade jag tänkt åka å träna men dem stängde 5 så kändes lite ovärt. Åkte hem å åt å sen gick jag ut på långpromenad ist. Skulle kollat på P3 guld ikväll men glömde helt bort det å satt å kollade på Romeo & Julia ist, irriterad jag blev när jag upptäckte att jag missat.. Imorn måste jag upp extra tidigt för att skjutsa mamma till jobbet innan jag börjar sen efteråt åka å hämta henne å sen till mormor å morfar å fira mormor, kommer väl massa folk dit så blir nog trevligt=)

Är ungefär en månad kvar till USA nu, så underbart det ska bli:D Längtar!!




Doesn’t anybody hate it when a street light turns red
Doesn’t anybody want 5 more minutes in bed
Doesn’t any body, doesn’t anybody have a letter to send
Doesn’t anybody wish they had just one more friend



15

Träffade som sagt Malin å Theo idag, underbart! Först lunch på Spicy, Simone var oxå med där=) Sen gick vi runt på stan å kolla nåra timmar sen blev lillen hungrig så då gick vi å fika å så fick han mat. Senare kom Sofie ner oxå, fortsatte gå å kolla en stund, åkte sen å handlade sen hem. Åkte till stallet å red dryg-Dandy sen, fast han var supergosig å mysig så han blev förlåten snabbt;P

Blir så besviken på vissa människor, tycker att jag gjort en del för dig å ändå så gör du såhär. Tack för ingenting! Om det är såhär det ska vara så visst, hoppas du är nöjd, det är inte jag. Förstår inte varför alla måste följa en, ingen som har en egen vilja lr?!


Tack för att du alltid är du, går alltid att lita på<3 Måste lära mig uppskatta dig bättre. Å nu höll jag på att skriva ngt riktigt elakt, men det håller jag nog för mig själv:P he-he-he...

Nu ska det sovas, var visst jobb imorn igen.

14

Plugga, träna, jobba, stallet - bra dag! Fick en present av T idag, för snäll! Träningsvärken är stor, blir vila nåra dar, var inge kul att träna idag, allt gjorde ont:P

Imorn blir det Malin å Theo hela dan=)

13

GRATTIS JONAS!!

Plugga, stan med mamma, baka, fira Jonas å träffa släkt å min roliga kusin;P Nu blire film sen sova, jobb imorn.

Btw så satte jag i större minne i min dator igår å nu är den nästan som ny, supersnabb;P Iaf om man jämför med förut, kanske inte behöver köpa ny dator på en gång då=)

12

GRATTIS MORMOR!!

Kom på nu att jag varken köpt present till henne, morfar lr Jonas. Dåligt av mig, får åka ner på stan imorn.
Var å invigde nya Friskis med M å K, där kommer jag trivas mkt bättre än på Björnövägen. Blir nog ännu roligare att träna nu, gillar dem nya maskinerna starkt!

Bad s-day.

Filosofi



Finns det i verkligheten något som ger livet en mening, eller är livets mening något som var och en måste uppfinna på egen hand?

11


GRATTIS MORFAR!! Skulle vart där å å firat idag men dem var sjuka:/

Tydligen skulle jag va fyllechaffis inatt, det hade pappa råkat glömma säga. Fick åka runt hela stan, haha lagom dragna dem var;P Kom hem vid halv 2, lagom trött var jag imorse. Har vart kul att jobba i helgen, dels med Micha sen för att jag inte haft nån press alls på mig eftersom S å L inte jobbade. Var en intressant å ganska händelserik dag där, fick höra en del skvaller. Sen hände det en grej som var rätt jobbig för jag vet inte alls vad jag ska göra i såna situationer. Efter jobbet åkte jag hem å åt sen skynda iväg till Stora ekeby å hoppmöte, tog tid dit sist jag åkte till Malin å då tog det ca 30 min, nu var jag lite sen så gasa väl på lite å nu tog det drygt 20, ooops:P Största anledningen till att jag åkte dit var att jag ville se hoppfilmen 2008, men självklart hade han inte lyckats klippa ihop den. Men fick massa gott å gratis fika å så träffa Malin så det var kul ändå. Måste bara säga GRATTIS, åhh så roligt:D Skjutsade henne till nånstans där Jonas var sen å så hem. Har chattat med min handledare nu ikväll;P haha å försökt lära mig dataprogrammet, lagom krångligt.

Nu ska det sovas, imorn ska jag upp i tid. Ska verkligen försöka anstränga mig med skolan nu å satsa på det. Träningen ska oxå bli mer regelbunden. Sen söka jobb å leta lägenhet. Ställde mig i bostadskö igår. Ska ta tag i mitt liv nu!



Att leta efter sig själv, det är vad som gäller här i Stockholm. Och på alla andra ställen!
Och här är alla lika övergivna, ensamma,  synd om oss.

10

Måste bara: HAHAHAHA orka dig!! Snart är det väl nästa, bra att man kan va till hjälp;)

Sitter å funderar på om jag ska sova lr inte, ska hämta pappa vid 1 å åka förbi mammas jobb innan med lite grejer till henne, hon ska sitta hela natten å vaka över en som håller på att dö, usch så hemsk! Hon hade tydligen samma sjukdom som farfar dog av, vi började prata lite om han idag, saknar han såå mkt, hade speciell kontakt med han hela han var väldigt speciell. Han var så mkt mer än bara farfar. Ingen trodde att han skulle dö före farmor, han var alltid den pigga. Hade så mkt kvar att lära av han när han dog. Han å jag var väldigt lika, tror han verkligen skulle förstå mig nu om han levde, på riktigt! Han var så klok.

Gick väldigt bra på jobbet idag, var en jättetrevlig "tant" som jobbade med oss, lite seg var hon dock:P Å jag fick va kvar själv å stänga för första gången, men det gick bra, var tvungen å ringa Micha innan jag gick för hon ville höra så jag inte glömt ngt så hon kan sova inatt;P Jag blev jättesugen på omelett idag för det gjorde vi som kvällsmat på jobbet, men mamma tyckte (för en gångs skull) att vi skulle lyxa till det å köpa hem mat nu när inte pappa var hemma:P Det enda av Jonas förslag som jag ville ha var Spicy så det fick det bli. Sen ikväll har jag legat å grinat till A walk to remember, med mitt godis som blev kvar från igår.

Förlåt för igår, var bara på riktigt dåligt humör hela dan. Borde inte gå ut över er, speciellt inte DIG. Hatar mig själv när jag gör så, försöker verkligen låta bli men ibland går det bara inte.

Börjar inse att det inte är nån idé att somna:P Men ska fixa klart allt så jag kan gå å sova på en gång när jag kommer hem.





Det är nåt som kan hända vem som helst
säg att du förlåter
Ja , jag gjorde fel
men om du kommer åter
ska jag vänta här på dig
Det här var ett misstag av mig
ett misstag av mig

Natten gjorde mig vild då
jag gav mig ut på en okänd väg
Det gick för långt och jag ångrar
att jag tog mitt sista steg

9

Lite ändrade planer ida, ingen utgång blir det:/ Jag ville verkligen. Men S ringde imorse å fråga om jag kunde börja jobba tidigare för Malin var sjuk. Så det blir jag, Micha å nån ny människa som aldrig vart där, lyckat! Det blir nog bra.

Ringde Carro när jag vaknat å hon var lite seg så hon orkade inte gymma lr gå på stan så jag åkte in själv å träna, såå skönt å komma igång igen!! Pratade med Jenny å fick med henne som sällskap på stan en snabbis sen, blev ingen shopping bara massa tråkiga ärenden som jag hade. Tyckte synd om mig själv som skulle få va hemma ikväll så stanna på Ica Grytan på vägen hem å köpte en godispåse å en chipspåse + lite annat. När jag kom hem satt jag mig igen å försökte med e-legitiomationskiten, funkade inte så ringde support å hon hjälpte mig så tillslut gick det så nu har jag skickat in ansökan om studiebidrag, hoppas dem är snabba=) Sen har jag pratat med skolan å det är tydligen hemstudier första veckan så har installerat programmet som man jobbar genom å fått igång det iaf. Nu är jag redo! Å allt känns lugnt igen.

Åkte till stallet å red Picasso på kvällen oxå, allt var fixat så behövde bara rida. Stelt kan man väl säga! Blev helt ok i slutet. Å nu ikväll har jag legat framför tv:n med mitt godis å mina chips å kollat på LD.



Ny favvolåt, Glasvegas - Flowers and football tops

You are my sunshine

My only sunshine

You make me happy

When skies are grey

I hope you notice

How much I loved you

How could they take my sunshine away


Jenny

Jenny i solen å snön=)  

Tänkte bara prova ladda upp en bild, måste lära mig.

8

Inatt när jag försökte sova (vilket inte gick så bra) kom jag på massa jag skulle skriva men nu är allt borta, jag tänker bättre på natten!

Blev iaf inget med Carro igår, blev väckt 6.20 å fick veta de, så var ju skönt å få somna om då=) Fast hade lite sömnproblem. Kom till slut upp ur sängen vid 12, fortfarande supertrött:S Åkte till stallet vid 3 å red ut Picasso å frös ihjäl, hur kallt som helst. Var klar med allt vid 5 men fastna lite å vid 6 fråga Emelie om jag ville rida Fadde å efter lite tvekande gjorde jag det, skritta ut med Sofie å såg en helikopter utklädd till stjärna;P haha, sen i ridhuset. Gick superbra fast jag hade fuskbettet, kul iaf men jobbigt! Börjar undra vad jag får ut av att rida andras hästar, visst det är kul å ger väl mig en del å är bra å prova lite olika, men är så svårt å sätta upp några speciella mål med ridningen när man dels bara rider samma häst max 2 ggr/vecka å sen inte rider mer än max 3 ggr/vecka. Jag kan ju ha vissa mål med mig själv å så, men är lite svårt när man bara rider själv hela tiden, utan tränare. Är det värt det? Att bara få göra all skitgöra.. En sak jag hoppades på när jag inte hade egen häst å var tvungen att åka till stallet varje dag fast man ibland inte alls hade lust, var att det alltid skulle kännas kul att komma dit å att jag kanske skulle börja längta efter en egen men så har det inte blivit, fast är oftast kul att åka dit. Jaja, nog om det:P

Idag har jag jobbat, det är oxå skitgöra;P Fast det ger pengar så då går det ganska bra att stå ut med det! Sen var jag i stallet idag med å red Dandy, det var riktigt kul=) När jag kom hem gjorde jag mat å sen tog jag ett långt, varmt, skönt bad=) Gjorde en riktig hårinpackning samtidigt, välbehövligt!! Låg å läste en superbra bok i badet, Paulo Coelho - Elva minuter. Har hört mkt bra om honom å fick några av hans böcker i julklapp å än så länge lever han upp till förväntningarna;) Han skriver på ett lite annorlunda sätt, but I like it=)

Ikväll ska jag lägga mig å förhoppningsvis somna i tid!! Imorn blir det upp ganska tidigt för att träna å sen stan, hoppas på sällskap av Carro=) Antagligen krogen på kvällen, fast S ringde nyss å fråga om jag kunde jobba i helgen å eftersom att jag är fattig så måste jag ju säga ja. Dessutom jobbar Micha i helgen å då blir det ju extra kul=) Tror det var Malin oxå så det blir super!

På måndag börjar jag plugga men jag har inte fått nån information alls om någonting, när dem ringde å jag blev antagen förut så sa dem att man skulle va i skolan första veckan å lära sig dataprogrammet å diskutera massa men nu har jag fått jobb några dagar nästa vecka så hoppas inte man ska va där varje dag, fast tur att skolan å jobbet ligger så nära varann så kan jag springa emellan;P Tar väl max 3 min att gå:P Börjar kännas ok att börja plugga nu, ångrade ganska mkt att jag sökte ett tag men men, går ju alltid att hoppa av om det känns helt fel. Enda krånglet nu är med studiebidraget, har setat i timmar å försökt fixa det, har fixat e-legitiomation (som man tydligen måste ha för att kunna söka studiebidrag) men jag får det inte att funka så imorn måste jag till banken å försöka fixa det. Kommer inte klara mig om jag inte får pengarna. Måste ringa skolan imorn oxå å höra hur det blir. Å så måste jag boka tid på Make up store innan mitt presentkort hinner gå ut, boka tid hos optikern för mina linser är nästan slut å så ska jag nog boka klipptid snart oxå.

Kollade på Grammisgalan igår, haha vissa var ju rätt dragna när dem skulle ta emot sina priser;P Kul att Håkan vann en grammis iaf, han var värd fler!

Nä nu måste jag skynda mig, kl 11 har jag lovat mig själv att jag ska ligga i sängen;P

paj i stora lass

Hallå igen, hur är stan en sån här kväll i augusti när sommarn regnat bort

Sitter här å lyssnar på Lasse å kom inte på hur jag skulle börja skriva;P Det är alltid lika svårt. Har pratat med en gammal klasskompis nåra timmar nu, träffades på nyår för första gången på många år. Har väl aldrig vart superbra kompisar men riktigt trevlig å rolig nu, hade vart kul å träffas nykter;P men han ska göra lumpen nu.

Dagen ägnades som sagt åt att göra massa pajer med Jenny, blev totalt 7 st, min släkt är alltid hungrig:P Äter i genomsnitt nästan 1/2 paj var:O haha. Vi är iaf grymma kockar;P När vi flyttar blir det lyxmat varje fredag å lördag å stek på söndagar å så turas vi om å laga mat på vardagarna;) Storhandling tillsammans såklart! Kommer bli som att vi är gifta fast vi inte bor tillsammans;P ÅÅÅÅÅÅH vad jag vill flytta, NU!!! Fyfan så skönt å komma hem till en lugn å tyst lägenhet som man har för sig själv, kunna bjuda in kompisar när man vill å bara få göra allt som man vill när å hur man vill=) Blir galen här hemma snart, trivs verkligen inte. Fast nu har det var rätt lugnt ett tag, kanske för att det vart jul å man ska va snäll;P Hade en liten!! diskussion med pappa om dator idag, vilket Jonas tyckte var så intressant så han stanna kvar för att lyssna fast han skulle iväg;P HAHA, orka dem..

Kanske skulle börja tänka på å sova med tanke på att inatt blev det ca 4 timmars sömn å imorn måste jag upp tidigt, ska va hos Carro halv 8. Nu gick min msn-kompis så då ska jag oxå passa på innan jag fastnar med nåt annat lr nån annan;P


trötter

Hockeyn sög igår!!! Var inte ens kul att titta på, annars är det verkligen underhållande. Var väldigt arg å irriterad när det var slut så kunde inte somna:P Å imorse blev jag väckt av sms först kl 10 sen halv 11 så då orkade jag inte sova mer.
Nu sitter jag å väntar på Jenny som kommer snart, nu ringde hon oxå, vi ska göra massa pajer till Jonas födelsedag;P
Hon är här när som helst så måste rusa:P

Australia

Kom nyss hem från en ny favoritfilm, Australia, jättebra var den!! Liite lång bara:P
Fick med mig Jonas å åkte till mormor å morfar vid 1 å fick lunch, som jag bestämt=) Massa diskussioner å prat å fika blev det oxå. Morfar, hoppas du vinner miljonen snart;) Då blir det värsta resan. Gick å mötte Carro vid affären vid 5, för en gångs skull köpte vi bara nyttiga saker (förutom en påse djungelvrål:P). Gick hem till henne å kolla på Hey Baberiba:P Sen gjorde vi mixade fruktdrinkar, supergott!! Åkte ner på stan vid 8, bio å sen gick vi runt å kolla om det var nå folk ute, men var väldigt lite, träffa lite folk iaf=) Sen höll vi på å frysa ihjäl så åkte hem.

Nu laddar jag för hockeyn, hade tänkt hinna sova lite innan, menmen bara att hoppas man håller sig vaken! Jag tror iaf att vi vinner!!

kyla

Idag när jag vaknade var det 15 minus:O Längesen det var så kallt, i Dalarna hade det vart 30 minus som kallast. Förut var det helt normalt, nu håller man på å fryser ihjäl ute. Efter lite diskussioner med Jenny om det var för kallt för att gå lr inte kom hon hit å vi bestämde oss för att gå, på med massa kläder å sen var det bara att gå, fötterna domna bort på en gång men annars var det riktigt skönt, soligt å fint! Blev väl ca 1 timmes promenad så sen var det skönt att komma in. Fika lite av kladdkakan å massa prat, sen skulle vi laga mat, kolla lite kokböcker men kom på att det blir bäst om vi får göra som vi vill:P Blev en salig blandning av allt, kyckling, syltlök, paprika, inlagd vitlök, lök, grädde å massa olika kryddor som man kanske inte trodde passade ihop å så lite grön å röd curry så det blev lite starkt, bulgur till. Blev supergott!! Våra planer måste verkligen bli verklighet, kommer bli hur bra som helst:D



Kan det någonsin bli lika bra som det en gång var?


Imorn blir det lunch hos mormor å morfar å sociala lite med dem sen hem till Carro (som är väldigt saknad) å bio på kvällen=) Hockeyfinalen på natten får ej missas!


heja Sverige

Kollade på hockeyn ikväll, var nog det mest nervösa jag vart med om:P Men det fixade sog ju tillslut så GRATTIS!!

Kladdkakan som jag gjorde förut blev verkligen... kladdig!! haha, men god:D Tyckte dem andra oxå för det är inte mkt kvar. Fick värsta städlusten sen så börja damma å dammtorka massa, å datan håller på å städas nu oxå, på riktigt!! Virus, spionprogram, skräpprogram å allt annat skit som segar ner å förstör datan ska bort. Om det inte funkar ska jag köpa en ny, bärbar dator som får bli min pluggdator.

Måste sova nu, annars kommer jag ligga å snarka när Jenny kommer imorn å då blir hon nog inte så glad:P Får väl se vad vi ska ägna söndagen åt=) Nåt roligt å billigt, helst gratis, ska vi göra!

mums!!

Just nu står det en, förhoppningsvis, god kaka i ugnen. Tänkte att jag måste ju prova ngt ur min kakbok jag fick i julklapp, Leila från tv:s: A piece of cake. Finns hur mkt goda saker som helst i den, men vi hade inte alla saker hemma så blev nån slags kladdkaka bara=)

Jobbet gick bra idag, men var alldeles för trött när klockan ringde imorse, hade väl sovit ca 4 timmar. Men när man väl kommit upp å kommit igång på jobbet hann man inte tänka på tröttheten. Kul att träffa alla mina favoriter igen!

Kvällen ska nog ägnas till städning å kanske tvättning:/  Med mina nya favoriter Glasvegas på hög volym ska det nog gå bra;P Fast först ska det fikas:D

snark

Jag är så dålig!! Borde sovit för länge sen, men fastna lite. Har diskuterat nyår med Danne å fått roliga bilder, dem värsta kommer väl snart:P hahaha. börjar bli pigg igen oxå... lalalalala.. Godnatt!!

fredag

Min dag idag har tillbringats först med att bråka med bilen ca 1 timme sen i stallet halva dan, bråka mer med bilen innan jag äntligen fick komma hem. Red ut med Emelie å Kajsa å diskuterade massa om nyår, fick även veta massa saker jag glömt, lr förträngt. Inget ska skrivas här, jag skäms! Red Picasso sen å sen kom Jenny förbi för att visa sin nya bil som vi fastnade i ett tag å prata massa, även hon berätta lite saker som jag verkligen inte hoppas stämmer!! När jag kom hem hade mamma köpt Spicy<3 Dusch, sen mat å popcorn å konungens återkomst, får se om jag orkar kolla klart. Jobba imorn, å måste åka hemifrån 6.20 för att hinna skjutsa mamma till jobbet innan oxå, suck!

veckan

Börjar inse att det här med bloggning inte är min grej:P Kommer knappt ihåg vad jag gjort sen sist jag skrev, får väl checka i min kalender.


Helgen: Fortfarande sjuk, men hade hand om Dandy å Picasso, som jag lovat för länge sen, så var tvungen att åka till stallet. Det var väl ungefär allt jag orkade göra, lr egentligen mer än jag orkade:P


Måndag: Skulle åkt ner på stan med Kajsa å Emelie så gick upp tidigt å duschade å precis när jag duschat får jag veta att ingen av dem kan åka ner på stan, å jag orkade inte åka själv så pratade med Hanna å bestämde att vi skulle träffas lite senare=) Dem kom å hämta mig vid 2 kanske å så åkte vi till henne, först åt vi, sen ut på långpromenadi kylan. Hade lånat med mammas kamera så provade den lite=) Tyvärr hann det bli lite mörkt. Sen hjälpte jag henne packa å prova ut kläder, tur att jag var med säger jag bara;P haha. Roa oss med Wikipedia ett tag sen, fanns mkt att lära sig där. Fikade å pratade massa sen åkte jag hem.


Tisdag: Var med pappa å mamma till Sthlm nåra timmar, pappa skulle fixa nåt med passet å frågade om jag ville följa med så kunde jag få gå på stan där, sen var mamma ledig så då följde hon oxå med. Var inte så taggad för att trängas med massa folk där så blev en ganska kort shoppingtur, hitta lite saker iaf å hann med att äta=) Sen åkte vi hem å jag träffade Jenny, gick på stan i Västerås ett tag, jag skulle försöka hitta en klänning till nyår men var ganska svårt. Hitta tillslut en men använde inte den sen. Sen kom Emelie ner å vi gick till systemet, hur mkt folk som helst där, men hitta det vi skulle ha iaf. Sen skjutsa hon hem Jenny å mig till mig, å vi gjorde en paj till nyår. Sen åkte hon hem å jag färgade håret=) Inte så stor skillnad men ser mkt bättre ut nu.

Onsdag: Gick upp vid 9, käka frulle å sen kolla jag på Sällskapsresan 2 sen skynda iväg till stallet, red ut med Pernilla å höll på å frysa ihjäl. Hem å duscha å fixa lite sen till Emelie vid 6. Där var Kajsa å senare kom oxå Pernilla, sminka oss å fixa klart å bestämde kläder å allt, sen åt vi pajen å började dricka lite. Sjöng singstar, ABBA:D Fortsatte dricka, Kajsa var väldigt svårpåverkad, jag blev typ full på en gång som vanligt:P Jag lärde Pernilla å Kajsa hur en tequila ska tas, sen vid halv 10 åkte vi till Örnsalen där Daniel å hans kompisar var skulle bara säga hej men dem fick oss att stanna, spela nåt kortspel, bussen å först var vi skitbra men sen gick det sämre å vi fick dricka mkt!! Daniel utmana mig i Lips å på ngt konstigt vis vann han:O Jag skyller på att jag aldrig spelat det. Sen var kl nästan 11 å vi fick bråttom ut till Svanå, där var det massa kul folk, mer än förväntat:P Massa dans sen ut å skjuta raketer å skåla i skumpa vid 12, in å dansa, å prata med massa folk igen nåra timmar. Sen ville dem andra tillbaka till Örnsalen så jag fick glatt följa med, vid det här laget var alla rätt fulla, å det var dem i Skultuna oxå:P Jocke låg däckad på en soffa. Vi bjöds på mat, lr så tog vi för oss av maten kanske:P Sen kom min bror dit oxå. Jag ville ha revansch i Lips men gick inte så bra så, Daniel vann igen, PINSAMT! Emelie å Kajsa ville hem så Pernilla å jag följde med å hämta våra saker sen skjutsa dem tillbaka oss, vi hitta en kamera som vi roa oss med sen blev det twister=) Sen följde alla med Jocke hem å sen vid 4 så skulle alla andra oxå hem så då åkte vi hem å sov. MKT KUL KVÄLL/NATT:D

Torsdag: Pernilla å jag vakna vid 1, låg kvar å diskutera gårdagen ett tag, Carro ringde å berätta om sina äventyr;P sen gick vi upp å åt sen ramla vi ner i soffan å glodde på Vänner nåra timmar innan vi åt lite till å sen till stallet, helst hade man legat kvar i soffan hela dan, verkligen inte en dag man vill till stallet, spec inte för att ta hand om andras hästar:P När vi skulle rida upptäckte jag att Picasso tappat en sko:/ ringde Sofie å Anna, sen hjälpte Jessica mig å sätta på nån grej på hoven så kunde jag rida. Skynda mig å fixa klart allt sen hem å dö i soffan igen. Nu blir det väl att kolla på nån film skulle jag tro=)

Hörs om en vecka igen kanske;P


RSS 2.0