28

Mitt jobb förstör min sömn, lr så gör det den bättre. Kan iaf inte sova länge på morgonen längre, vaknade halv 8 imorse å kunde inte somna om. Så är det alltid när jag är ledig å får sova, fast oftast vaknar jag tidigare då, får väl va glad att jag fick sova så länge idag=) Var iaf skönt att få ligga kvar i sängen å sen gå upp å göra riktig frukost, det blir inte ofta. Men nu är jag rastlös igen, försöker få igång pappa så vi kan åka men det går segt.
Kanske ska ta å lägga in lite bilder här, från usa å allt annat kul som hänt sen dess=) Inte för att jag vet för vems skull:P
Nehe nu fick jag annat jobb... Tjattjattjat!!

27

Tick, tack, tick, tack. Klockar går supersakta å jag vet inte vad jag ska göra. Har vart jätterastlös sen jag kom hem från jobbet idag. Vart till stallet en sväng å fixat boxen å pratat med Emelie. Får väl gå å sova så tiden går lite fortare. Nu är det en sån där pirrig längtan å allt känns bra å rätt. Ingen ångest nu, jo men bara pyttelite! 8 månader senare är han hemma igen. Känslan har funnits hela tiden men inte hoppet. Pratat å diskuterat med Malin idag, kommer bli en repris från förra året.

Bra väder imorn tack!!

26

JÄVLA IDIOT!!! Är så arg nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!!! Skulle vilja slå sönder ngt men det gör inget bättre, det är i såna här lägen man skulle vilja ha en boxningssäck å ställa sig å få ur sig all ilska.


Jag är inte så bra på att vara sjuk, blir rastlös på en gång, igår gick det bra för då orkade jag inte göra ngt men idag har jag vart lite piggare så efter ett tag blir det segt att bara ligga å kolla på film. Fick städmani så nu är det rent å fint här iaf, även tvättat 2 maskiner, men vad ska jag göra resten av kvällen?! Ta ett bad kanske å göra lite ansiktsmask å hårinpackning å sånt skönt. Ja det ska jag göra nu=)

26

Blev en till sjuk-dag hemma, imorn ska jag tillbaka! Annars har jag ingen lön kvar:P
Vaknade halv 7 imorse, väldigt irriterande, kunde inte somna om heller så satte på en film ist. Har även hunnit med att prata med faster en stund.

Såg Håkan - tro å tvivel på tv igår, det gjorde min kväll kan jag ju säga, tröttnar aldrig på den låten så sjuuukt bra!!! Grannungarna kom även å plinga på å ville puzzla å spela lite, Hilda blev jätteledsen när Linn kom å hämta henne å sa att hon måste hem å sova.

Lunchtime nu sen ska jag försöka ta mig ut en sväng å njuta av det underbara vädret=)


Förut var du allt, nu är du inget. Konstigt hur det kan bli! Jag saknar dig inte ens..

25

Vafan skulle jag på den jävla hockeyn igår för?! För det första sämst match, lr första två perioderna var väl bra men sista var sämst. Vik försökte ju inte ens å vikklacken förstörde! Man kan inte tro att dem var där för att kolla på hockey iaf. För det andra mådde jag ännu sämre när jag kom hem, å vaknade vid 4 inatt å mådde pissdåligt, mkt feber å ont överallt. Inget jobb idag. Har mest sovit å kollat på film, nu ska jag tillbaka till soffan å sätta på en ny film. En bra sak är att nacken känns lite, lite bättre idag - dagens positiva, yey! Förra gången Amor skulle komma vart jag oxå sjuk precis innan, hur ska man tolka det:P

24

Dryg dag på jobbet å mår väl inte alltför toppen men ska på hockey ikväll iaf, är ju ändå Vik-Leksand å det vill man inte missa=) Daniel å Fredrik lyckades övertala mig... Sängen å soffan ser lockande ut men det får bli en annan dag;)

HEJA VIK!! 


23

Min rygg å speciellt nacke dödar mig, gör så sjukt ont å jag har ingen aning om vad jag gjort. Knarkat ipren hela dan å mamma har masserat med liniment, inget hjälper. Passande jobb har jag oxå, hjälper ju inte direkt till att få bort smärtan.
Var både bra å dåligt i skultuna, känns inte superbra å jobba på en skola där jag gått men kul å träffa lite gamla lärare å dem jag jobba med var supertrevliga. Startade med lätt mat idag, resten av veckan blir svårare (och roligare matlagning?).

Em/kvällen har bara ägnats åt att laga mat å sen spela spel med Albin, känns nästan som att han flyttat in här, har vart här varje dag senaste veckan, men det är väl skoj;)

Ska be mamma massera lite till sen ska jag sova, var så sjukt trött imorse helgen har vart slitsam. I fredags vart det utgång med Emelie å Pernilla, mkt kul! Å i lördags sov Kajsa å jag hos Pernilla, film å massa annat galet, störda filmer;) Inte mkt sömn. Gonatt!

22

ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST!!!


Helgen har iaf vart bra<3

19

Idag har vart en riktigt bra dag, allt har bara vart kul, från dansande å flamsande med barn å jobbarkompisar till lika mkt oseriöst i stallet! Mamma säger att hon märker stor skillnad på hur jag verkar må å speciellt tycker hon att jag är mkt trevligare å roligare att umgås med sen jag börja jobba ordentligt, känner det själv oxå det mesta känns mkt lättare å så är det skönt att ha ngt vettigt att göra. Det enda negativa med dagen är att varken Susanne lr Maria inte hittat ngn annan som kan åka till skultuna så det måste tydligen jag göra å det var redan nästa vecka. Dem andra vill inte heller att jag ska dit, vilket känns bra.

Snart helg igen, veckan har gått fort. Hoppas på mkt kul=) Snart bara en vecka kvar tills Amor kommer, börjar faktiskt längta lite igen, fast kan inte riktigt bestämma mig hur det känns.

Sova nu så man orkar med morgondagens hårda arbetsdag å sen kvällens äventyr.

18

Jag har lyckats få igång min ipod, lr rättare sagt fått in musik i den. Var inte alltför lätt, men blev lättare av att datan inte krångla. Får väl se om jag kan lyckas rädda datan, den vill inte funka så bra fast den ska va fixad nu..
Fick hämta ett paket från hm idag, ca 2 månader sen jag beställde så det var spännande, kom inte ihåg vad jag beställt.

Igår var vi å fira min morbror, det var bara han å mina kusiner hemma så fikat blev lite sådär, inga fat fick vi å inget att dricka, han hade bara fixat kaffe till dem vuxna, haha. Kollade lite på bandyn där, hade velat sett live=)

Tror Jonas har smittat mig, börjar kännas som att jag är på g å bli sjuk men det får jag absolut inte bli, inte nu när jag måste jobba! Tror jag lyckats övertala min chef om att jag ska slippa åka till skultuna å jobba, känns bättre å få lära mig å komma in i allt där jag är nu å hoppas på å få va kvar där länge, alla är helt underbara där både barn å personal. Är fortfarande lite kaos med allt men dem gillar maten mkt å det är ju kul å höra=) Ska bli ännu godare å bättre, kan ju knappast bli sämre å värre än första dan iaf.


I never made promises lightly,
and there have been some that I
have broken,
but I swear in the days still left
we will walk in fields of gold

16

Nu har jag en data igen=) Fast har vart riktigt skönt att vara utan så ska försöka fortsätta klara mig utan den så mkt som möjligt.

Senaste veckan har mest bestått av jobb, blev långa dagar, ibland upp till 10 timmar, för att hinna klart med allt tills idag när vi skulle börja laga mat. Vi hann iaf, fast allt är ganska kaos. Blir nog bra så småningom. Har även hunnit träffa Jenny lite å i fredags var nåra från klassen hos Ida å åt å hade trevligt, sen blev det Konrad. Lördagen ägnades i stallet å sen få sms, bilder å samtal, från Daniel å hans kompisar om att en viss Jonas var på krogen...Igår var släkten på Hässlö för morfar skulle äntligen få sin present, drygt 2 år försent:P Han skulle "flyga" i nån slags flygsimulator (lr var det nu hette). Var riktigt coolt, vi fick kolla in å det såg väldigt verkligt ut, han var riktigt nöjd efteråt=)
Idag var det två killar som kom å hjälpte oss lite på jobbet, den ena var hur skön som helst, haha massa kul historier.

Känner mig för en gångs skulle ganska trött så ska väl passa på å försöka sova, är hårt å gå upp halv 6, fast har hitills inte försovit mig iaf;P Å brukar faktiskt inte ens va speciellt trött på morgonen fast jag inte sovit så mkt, vet inte vad som hänt. Jag kanske har blivit en morgonmänniska:O


Asså hahahaha du är ju bara för mkt xD bara skryt... "vill du bli min kompis som är tjej?" Kan jag väl bli;) hehe...

Egen lägenhet över sommaren, hoppas!!:D Stick du bara:P Hockey först bara=)

8

Så var helgen redan slut...

Enda planen för fredagen var att inte bli för fulla, ta det lugn å sova hemma. Ja det gick ju bra=) Allt var den dumma vakten på bmb's fel, om dem inte kommit på att ändra till 24 helt plötsligt hade allt blivit bra, ist fick vi åka hem å tagga till igen sen ner igen, äta donken gå till silk. Träffa Pernilla, vilket var mkt kul. Även nån rolig ramnäskille som vi snacka med ett tag. Sen kom Petter, fast vi missa den enda låten vi ville höra typ. Blev iaf lite dans denna gång, sist vi var där hitta vi inget dansgolv;P Nattmat på donken sen såklart.

 På hemväg lite senare, slitna?!

På lördagen vakna vi kl 4, haha jag fick en mindre chock när jag vakna å såg på kl. Väckte Pernilla på en gång. Sega i sängen nåra timmar sen laga lite mat sen åkte hon. Jag gjorde inget mer vettigt den kvällen. När kl var 12 var jag trött igen:P

Idag har vart en helt värdelös dag, skulle ju va slut med såna.. Imorn börjar jobbet på riktigt=)


Riktiga vänner<3

Imorn ska datan lämnas in på lagning, den får en sista chans nu sen blir det soptippen..

6

En vända på stan senare så försöker vi igen!! nhjgugumgmgmjgjvjv- Pernilla hälsar.

NU blir det party på riktigt!!!! Petter see ya soon:D Lite tequila sen drar vi...

6

Hemma å vilar lite mellan allt:P Jobbet gick bra idag, kan väl inte kalla det jobb direkt jag lata mig mest:P Börjar på riktigt på måndag, ska bli så kul allt är helt nytt å fint å hela nästa vecka ska vi bara plocka in allt å komma iordning=) Åkte ner på stan å träffa Pernilla sen, vi är duktiga på att shoppa, samma smak;) Ikväll blir det som sagt bmb å dit skulle min chef å jobbarkompisar oxå;P Kul å träffa dem, not! Måste sköta mig=)

Har hittat en ny favvolåt med Lasse=)
Det är vårat motto ikväll;)

En till innan dom stänger
En till som håller mig vaken
En till som bultar och kränger

Nu blir det städa lite å sen dusch å vänta på Pernilla.

5

Har jag gjort ngt av det jag skulle göra ikväll? Nej! Så vet inte ens varför jag ska skriva igen:P En annan sak jag gjort är att ha lagt in alla usabilder nu, kollat igenom kanske hälften. Hade tänkt ladda upp lite men det kommer ta flera timmar å leta igenom å hitta dem bästa bilderna så det skippar jag nog.

Ska försöka sova å ladda för jobb imorn, hoppas verkligen att det är bra å att jag kommer trivas. Annars är det bara att stå ut tills man hittar ngt bättre.

Utgång med partyPrillan imorn oxå:D

5

Igår fick jag då träffa mina två favoritpojkar, Theo å Amor=) Theo fick rida lite, men det var inte så kul. Blir nog ingen ryttare av han:P Kul att träffa Malin oxå såklart!

Idag har jag verkligen inte gjort någonting! Har väntat på en sån dag sen jag kom hem å tänkte passa på idag, sista chansen. Imorn börjar nya jobbet å förhoppningsvis blir jag kvar där ett tag. Måste städa å ta reda på vart det ligger dit jag ska imorn å kanske åka å träna, det är mina roliga planer för kvällen.

3

Idag var jag först i stallet å red ut på Dandy, massa bus i snön. Uppskattades av båda:P Åkte hem å duscha sen ner på stan å träffa Jenny, käka Vivaldi å sen kom Ida å Alle förbi. Satt där å prata nåra timmar, trevligt! Sen åkte dem hem, Jenny å jag gick runt på stan ett tag sen åkte vi hem till mig ett tag innan hon åkte hem.

Har pratat med jättesaknade Hanna ikväll, kom hem snart! Även pratat med Malin, ska åka å hälsa på dem imorn sen ska hon följa med till Amor. Äntligen ska jag få rida han!! Hoppas bara det kommer kännas som det gjorde sist, för just nu kan jag verkligen inte bestämma mig. Kicki gjorde klart för sig vad hon tyckte å det var väl inte det roligaste att höra, väldigt orättvist enligt mig:S Men hon gav mig lite att tänka på. Å pappa verkar bara vilja förstöra för mig, trodde allt var klart men det var det långt ifrån så nu vet jag inte alls, ilskan kommer iaf bli stor mot han om han förstör det här för mig!!

Har inte ställt om mig sen jag kom hem från Usa, trodde inte det skulle kännas såhär mkt som det har gjort. Att ställa om sig när man kom dit var inga problem men hem var mkt värre, fast skiljer ju nåra timmar så är väl inte så konstigt.

Friskis på rocklunda har fått vattenläcka så nu kommer det bli segt å träna.. Å om dem inte flyttar lite pass till Björnövägen (vilket det inte verkar som) kommer det inte bli nån mer boxning på väldigt länge, vi som skulle komma igång nu.. Helt nytt var det ju, värdelöst! Å våran jävla vattenläcka verkar det inte hända mkt med, ska väl stå å torkas 6 månader till, skulle inte bli förvånad.

Bjussar på en bild från NY=)


1

Har haft en superhelg med mina kära vänner=) Utgång i fredags, väldigt dimmigt. Sov i Tomas lägenhet. I lördags var det hoppclinic i Sala, bilputtning, stallet en sväng sen hem till Kajsa, Pernilla å jag åkte dit före Kajsa å Emelie så Kajsas brorsor vart lite förvånade å trodde inte på att inte Kajsa var med oss. Martin laga mat åt oss;) Spela guitar hero, kolla på melodifestivalen, film å massa skratt. Idag red jag lektion för Kicki på Picasso, gick superbra sen har vi vart på spiltan på medlemskväll å sen donken.
Låt det fortsätta såhär varje helg;)
Imorn ska jag städa å packa upp min väska, sovmorgon ska jag ta oxå, känns som att det fattas rätt många timmars sömn:P


RSS 2.0