julen

Så var julen slut för i år å som vanligt hann man knappt känna att den började innan den var slut. Min jul blev väl inte den bästa, vaknade på julaftonsmorgon med jätteont i halsen, å det blev bara värre å värre under dan, sen kom febern oxå, men hängde med så gott jag kunde ändå. Farmor blev hämtad efter lunch så Jonas å jag spelade lite spel med henne tills Kalle började å då hade mormor å morfar kommit oxå, kollade på det som man måste. Sen blev det massa mat, sen mådde jag skit så gick upp å la mig i soffan å glodde på tv nån timme, dem andra hämtade grannen Ulla å fikade å vänta på tomten, som förövrigt aldrig kom. Sen var det dax för julklappar, det var väl mest dem äldre som var ivriga:P Skulle öppna ett i taget men det gick väl sådär, farmor öppna alla på en gång, å morfar, mormor å mamma fick vi ha koll på så dem inte fuska:P Fick många bra paket, mest flytta hemifrån grejer=) På kvällen kollade Jonas å jag på Armageddon, älskar den filmen kan se den hur många ggr som helst, å alltid gråter jag lika mkt:P

Igår låg jag å  slappa i soffan halva dan, sen vid 3 skulle vi till mormor å morfar å fira lite med Janne å co. Där blev det mat, fika å prat=) När vi kom hem så kom Angelica, Sven å Christina förbi, då blev det mer fika å massa prat å lite paket=) Sen åkte dem hem typ vid 12. Väldigt glad att dem kunde komma hit!! Hoppas jag kan åka upp till dem nån helg snart=) Sen ska kanske jag å Angelica åka å hälsa på Tina i Sthlm nåra dar, skulle va trevligt å hon skulle nog bli jätteglad. Har fått reda på massa saker om pappa å Sven senaste dagarna, nog för att jag visste att dem inte var helt normala, men såå ganla?!:O haha, dem kan verkligen inte klaga på oss!!

Idag när jag vakna mådde jag skit så har legat död framför tv:n hela dan, fast på kvällen släpa mamma å pappa ut mig på långpromenad, tyckte jag skulle komma ut en stund å det var skönt fast sen var jag trött. Å mamma å pappa köpte en ny kamera idag, systemkamera=) Så den har jag lekt massa med ikväll, hur kul som helst! Diskuterade massa kamera med Sven igår men trodde inte det skulle gå såhär fort, fast nu har vi tid å lära oss hur den funkar tills vi ska till NY, mamma ska på fotokurs å jag har ännu en anledning att åka till Angelica, fotokurs av henne:P

Nu blir det antingen sängen lr Twilight, gissar på sängen. Måste blir frisk nu, har redan missat massa kul:( Inge Sthlm blir det imorn heller.. Å så har jag Sofies hästar hela helgen, känns inte superlockande som jag mår nu.


julstress

Idag har den vanliga julstressen kommit, som vanligt såhär dan innan julafton.
Började med att hela familjen skulle ut i skogen å hugga en gran imorse, dem fanns inga att köpa. Hitta tillslut en helt okej gran, såg bättre ut när den fick pynt på sig=) Sen blev det lite städning å sen åkte Jonas å jag ut till Skultuna å skulle lämna å hämta lite paket, på vägen ville Jonas se mig starta i backe så körde upp mot Åkesta å stanna mitt i branten, självklart gick det super, backa inte en millimeter;P å varva bara 1000, proffs ofc;) Var bara Christer hemma först när vi kom så skulle han leta efter alla paket, tog ett tag å gick visst inte så bra för han glömde hälften:P Stog å prata med han ett tag sen när vi skulle åka kom Daniel hem så följde med han in, han skulle bjuda på fika, haha rolig syn;P men tillslut fick vi lite pepparkakor å julmust, satt å snacka lite skit 1 timme lr nåt sen var det mat hemma så åkte hem å käka å fortsatte städningen. Följde sen med mamma ut till Erikslund å handla å kolla lite sen in till Skultuna å hämta lite paket, träffa Susanne, prata ett tag sen förbi farfars grav på vägen hem, tände ljus=) sen klädde vi granen å fixa klart dem sista paketen å sen kom Daniel förbi med dem glömda paketen, han vart kvar nån timme, snacka mer skit;P å nyss vart det skinkmacka som alltid=)

Justja, idag fick jag veta en grej som jag undrat i många år:P Vem som var tomte hos oss när vi var små, har aldrig vetat vem det vart, har aldrig känt igen tomten, vilket ju vart bra. Har aldrig vart tex morfar som ba: nu ska jag gå å köpa tidningen, utan alla har vart hemma när tomten kommit, vissa ggr hade det bara vart pappa som vetat vem tomten var oxå, å att han skulle komma, inte ens morfar hade känt igen han fast dem jobbat tillsammans 20 år:P Alltså inte konstigt att jag inte heller gjorde det. Hade tydligen vart 3 olika tomtar under alla år, å minst en av dem borde jag kanske känt igen, fast då trodde jag väl att det var den riktiga tomten;)


Är förövrigt väldigt irriterad på en del av min släkt för tillfället, ni förstör min jul!!


Jag har ingen julstämning alls även fast vi pyntat å fixat å lyssnat på julmusik massa idag. Fast den här julen känns rätt värdelös, mamma jobbar imorn å hit kommer bara alla gamlingar å så kanske jag inte ens får träffa Angelica:( Typ den jag vill träffa mest. Å inte blir det någon mysig ridtur på julaftonsmorgon heller:/ Det känns väldigt jobbigt! Kommer kännas helt konstigt att inte behöva gå upp tidigt å åka ut till stallet, trodde å hoppades kanske att jag å Sofie skulle rida en sväng men har inte hört ngt mer.

FAN, hatar det här!!!!!!!!!!!!

Måndag

Dagen började med lite julstädning, men hann inte riktigt klart. Åkte ner på stan å träffa Isabelle, sen joina Hanna oss oxå=) Gick runt å kolla å shoppa, köpte sista julklapparna å en tröja till mig själv=) Sen följde Hanna med mig hem, vi laga mat, Laxpasta, supergott, extra gott för att vi var jättehungriga:P Satt å prata ett tag sen skulle hon bort, å då tvinga jag med mig Jonas till gymmet:P Kom väl hem för 1 timme sen, tänkte försöka sova tidigt idag. Imorn ska vi iväg å köpa gran, pappa tyckte att Jonas å jag skulle fixa det men vi får se. Dem ringde från jobbet imorse, fick några jobbdagar i januari, känns väl både bra å dåligt.
Ska kolla ett avsnitt PB nu, tror jag ligger efter nu lr så är jag på samma som är på tv idag å det går ju inte:P

helgen

Tänkte på en sak igår på jobbet, att första intrycket man får av en person inte alltid stämmer. Har börjat jobba en ny kille på jobbet å första gången jag träffade han tyckte jag inte alls om han, fick bara det intrycket av han, för det första hälsa han knappt på mig + lite andra grejer som jag inte vill skriva här, men nu i helgen när jag jobbat med han ändra jag uppfattning totalt om han, även fast vi inte prata så mkt så verkar han vara ..., vet inte riktigt hur man ska förklara, men han gjorde massa småsaker som gjorde att jag totalt ändra uppfattning. Ska inte döma folk efter första intrycket nästa gång;P Var lite skönt att jobba faktiskt, fast hade världens ångest innan jag åkte dit, både igår å idag. Men det känns skönt att göra ngt vettigt + att man får pengar. Sen har man ngt att längta till när man jobbar oxå - att få sluta;)

Igår kom Jenny hit när jag slutat, vi hade en riktig slappkväll bara, prata, spela massa spel (barnspel - barnmonopol, labyrinten å Sverigespelet, haha riktigt kul:P), gjorde pizza, sjöng singstar å kolla på film=) Sen var jag trött å somna på en gång när hon åkt, skönt!

Idag efter jobbet åkte jag ut till stallet, Sofie var sjuk så jag red båda hästarna, men allt var fixat så det var skönt behövde bara rida. Skritta ut Picasso med Isabelle å Rain sen i ridhuset en sväng, är så kul att rida han nu, han har vart så mjuk å fin i flera veckor. Red sen Dandy i ridhuset oxå, skritt å trav på långa tyglar, han skulle bestämma farten å han ville springa fort:P Dem är så söta, har jag sagt att jag är glad att få rida dem?! =)

Är sååå irriterad på mina föräldrar för tillfället!!! Orkar inte prata med dem alls, inte ens för att skrika på dem så nu kör jag på ignorera å va tyst-metoden. Den funkar för då börjar dem skrika ist. Vill bara bort härifrån!!

Förlåt?

Håkan Hellström - Tro och tvivel ~ Make me feel good. <3 Gåshud varje gång jag hör den. Älskar hans texter, dem känns ända in i hjärtat.


Ska gå å kolla på GG innan jag somnar, missade det så pappa spelade in.

Prata precis med Hanna hon är hemma nu, ska träffa henne imorn, jag är lycklig!! Blir alltid på så bra å spralligt humör när jag är med henne=)

haha

Kom precis hem från Kajsa, mkt skratt å flams blev det;P Behövs ibland! Skriver kanske mer imorn, nu behövs sömn om jag ska orka jobba, suck. Ångest! Godnatt! Ni är bäst! Tack för kvällen/natten!

dagen

Nu har jag i stort sett handlat klart alla julklappar, nån liten grej kvar bara. Blir en sväng till på stan innan jul, måste köpa ngt till mig själv å ha på julafton oxå=)

Efter massa krångel på fm kom jag till slut iväg till gymmet så var där vid halv 1 å kvart i 2 skulle jag träffa Jenny på stan, så blev en kort men intensiv träning idag. Duscha å fixa sen gick jag ner å träffa Jenny=) Det första vi gjorde va å gå å käka, Donken blev det för vi var fattiga:P Satt där å prata å ladda för en shoppingtur ett tag, sen gick vi runt överallt, jag hitta väl det mesta jag skulle ha, Jenny hitta inget:P Var helt slut när vi var klara, jag gick tillbaka till Friskis för att hämta bilen sen hämta Jonas å Johan på Hälla. Kom hem för en stund sen, har bara ätit å slagit in lite paket=) Ska snart hem till Kajsa för en lugn, mysig kväll=) Imorn väntar jobb:/ Vill verkligen inte!! Men det ger ju lite pengar så man får väl stå ut..

Idag tänker jag lite extra på min morfar som ligger på lasarettet<3

...

Fuck min dator, hade skrivit värsta långa inlägget men det försvann. Ska försöka komma ihåg å skriva om det., får bli en förkortad version.


Tisdag: Jonas å jag städade klädkammaren på fm, snart klart där, lite rensning kvar. Skjutsa honom till mormor å morfar så stanna där en stund innan jag åkte vidare till stallet, red ut med Isabelle å Ninja sen i ridhuset en kortis, Picasso var fortfarande mjuk å fin sen Kickiträningen=) Filmade Isabelle när hon hoppade lite, sen satt vi+Pernilla å prata å fika (stark, kallt kaffe=BLÄ) i fikarummet en lång stund=) Kröp ner i soffan med många muggar te å kollade på Titanic sen^^


Onsdag: Var hos Malin hela dan, åkte vid halv 9, skulle följa med å vacc valpen, åkte förbi där dem spelar in dansbandskampen oxå, sen gick vi på stan å skulle shoppa julklappar men hitta inte en enda. Dåligt utbud av affärer i Strängnäs, åt iaf Kinabuffé innan vi åkte tillbaka till Malin. Väl där typ somna vi i soffan en stund, men hundarna å Theodor ville annat så gick ut på promenad, då somna Theo på en gång å sov ca 2 timmar till när vi kom tillbaka, å hundarna vart oxå trötta å somna så det blev lugnt å skönt=) Gjorde te å satt å prata å kolla på tv, när Jonas kom hem blev det matlagning, lax, kroketter å sås - väldigt gott! Åkte hem vid halv 8.

Torsdag: Var lite lat idag, hade planerat att träna på morgonen men skulle hoppa Fadde senare å det är som ett träningspass så skippade träningen så jag skulle orka med honom:P Så fick toan städad på fm, fast hann inte klart för helt plötsligt var klockan mkt å jag var tvungen att åka. Gick bra att hoppa, han var väldigt stark i början men lyssna bättre i slutet, riktigt duktig, kul=) När jag kom hem sen funderade jag på å åka å träna då ist, men då var mamma där å sa att det var mkt folk så orkade inte åka, drog med pappa till Erikslund å shoppade lite ist:P Hans favoritställe, förutom Hälla. NOT!!:P Han tycker inte om när jag drar med han dit, alldeles för mkt folk för han, men han får ju umgås med mig;)
Sitter å väntar på att Jonas ska ringa å vilja bli hämtad snart så jag får gå å sova!!

Har upptäckt massa ny musik senaste veckorna, One tree hill-musik=) Gavin Degraw, The Script, Jacks Mannequin, The Fray, Travis, Fall out boy, alltid så bra musik i den serien! Lite kul med omväxling, har blivit mkt Coldplay, Lasse, Håkan å Makus på sista tiden. Det går verkligen i perioder vad jag vill lyssna på, har helt blandad musiksmak, gillar det mesta! Hur skulle man klara sig utan musik?! Det gör dagarna lite bättre att få lyssna på bra musik!


Vad vill jag? Vem vill jag vara? Jag vill vara jag, men det är inte alltid så lätt. Känner verkligen hur jag ändras beroende på vem jag umgås med, vet inte riktigt vilken som är mitt rätta jag och inte heller vilken jag vill vara. Vet bara att när jag är med DIG kan jag verkligen vara mig själv, fast det är inte alltid jag är det ändå.. Varför?! För att jag inte vågar, för att det är svårt. Vill våga visa precis vad jag känner, men det går bara inte.

måndag

Blev träning på fm, men mamma svek mig å gick på yoga så jag fick träna själv. Orka att det är massa folk fast det är så tidigt, är alla lediga lr?? Sen var ena löpbandet trasigt så springa gick inte att göra, folk på det andra hela tiden, förutom en gång så jag gick dit å börja springa, men då börjar min häl göra asont så stannar å kollar å då blöder det massa, kände i fredags att jag började få skavsår av skorna å nu var det ännu värre, så var bara att gå å plåstra om å ingen springning för mig. När vi var klara åkte vi å handlade sen hem å jag lagade mat, när jag skulle öppna couscouspåsen råka jag ta i för mkt så hela påsen gick sönder å all couscous ramla ut på bänken å golvet, mamma hörde detta å börjar skälla på mig sen kommer hon å kollar å ser röran å vi börjar asgarva, klant jag är:P kollade ett avsnitt PB å pratade med Carro innan jag åkte till stallet, red Picasso å han var superfin å mjuk efter igår, behövde knappt värma upp innan han var mjuk=) när jag kom hem blev det våfflor, mums, var jättelänge sen jag åt det. Lyssnade på rix fm på vägen hem å så ba: Ny musik, så kommer Linkin Park - Leave out all the rest. Den är ju verkligen jätteny, hörde den första gången för minst 1 år sen:P men rix är ju rix:S

Sängen väntar nu, natti!

Lars W

Orkade inte skriva igår, det hände inte ett skit:P Kände mig lite småsjuk så blev en tv-dag, var The Hills-maraton i typ 5 timmar som jag kollade på, när det var slut såg jag lite på Bonde-repriserna, sen kände jag mig för lat å dålig så var tvungen att gå ut å gå 1 timme sen kände jag mig duktig å kunde fortsätta glo på tv. Sen eftersom jag inte gjort ngt på hela dan så kunde jag såklart inte sova, men var bara att pallra sig upp vid 9 imorse, Kickiträning stog på schemat=) Var riktigt kul å efterlängtat, Picasso var superfin, underbara häst, är så tacksam att jag får rida han, han kan lära mig mkt! Sen blev det en lyxlunch med Pernilla - nudlar å så nåra chokladbitar till efterrätt;P Fick lite grejer putsade idag oxå, ska hinna putsa allt innan det ska hem.
När jag kom hem från stallet blev det dusch å mat, pappa hade grillat, UTE - normalt i december.  Var väldigt gott iaf så jag klagar inte, sen skulle hela familjen julpynta tillsammans, nån ny tradition som mamma tyckte vi skulle införa:P Vet inte hur mkt jag hjälpte till men nu är det massa tomtar å grejer överallt så nu kanske man kan få lite julstämmning=)

Har precis kollat på Solen i ögonen en film om Lars Winnerbäck, superbra! Minnena från sommaren kom tillbaka<3 Såå grym live, såå grymma texter, hela han är bara cool!!

Dax att sova, ska tydligen med mamma å träna vid 10 imorn.

trött

Fan vilken träningsvärk alltså, hade tänkt hoppa över träningen idag men sen pratade jag med Carro å vi bestämde oss för att åka in iaf, så gymmade ca 2 timmar, sen blev det stallet å rida Picasso=) när jag kom hem blev det dusch å mat sen krypa ner i soffan å kolla på Idolfinalen, det var min väldigt intressanta dag. Är supertrött nu, träningen funkar;P


träning

Idag tog jag tag i min träning å köpte gymkort, kände efter igår att det var dax:P följde med mamma å gymmade på fm, körde kanske lite för hårt med tanke på att jag inte tränat ordentligt sen i våras men när man väl tagit sig dit så vill man ju köra ordentligt, kommer antagligen ha världens träningsvärk i hela kroppen imorn. sen va vi in på sportköket å käka lunch, riktigt gott, hade aldrig vart där men kommer bli oftare nu. åkte å handlade sen hem, å då vare bara att packa å byta om å åka till stallet. red ut Picasso med Isabelle å Ninja, var ute å busa i snön, mysigt å härligt! Sen red jag Dandy en sväng i ridhuset = ännu mer träning = ännu mer träningsvärk:P sen åkte jag å Carro hem till henne å böt om å så sen vidare till hennes pappa, där blev det först pingisturnering med Jesper, lite utklassning av Jesper kanske:P spec när han körde mot mig. sen satte vi på oss bikini å gick ut i kylan, utan skor gick vi i snön till deras nya utomhuspool, hann nästan frysa ihjäl innan vi hoppa ner i poolen som var supervarm^^ låg där å mös läääänge, först med Jesper å Jessica sen skulle dem in å sova å Carro å jag blev kvarglömda, våra handdukar å allt var inne å vi ville inte gå upp ur poolen utan dem så vi satt å vänta å hoppades nån skulle komma, vilket ingen gjorde.. sen provade vi med lite tankeöverföring *kom å öppna dörren* sen ba: tänk om nån skulle komma å öppna dörren nu, värsta coolt! 2 sekunder senare ser vi nån komma ner för trappan å sen öppnas dörren å där står Carros pappa:O haha. fick handdukarna å skynda oss in i duschen, kollade lite på tv sen var vi hungriga så åkte till donken å käkade innan vi åkte hem.

Är supertrött nu så ska bli riktigt skönt att krypa ner i sängen, kommer somna gott!


Badet

Den mysiga poolen

Den mysiga poolen, fast var inte sådär ljust när vi var där.

Sätra Brunn

Har nyss kommit hem, Carro å jag åkte till Sätra Brunn, först gymmade vi lite, var väl inte det största å bästa gymmet men vi körde en stund iaf så vi blev svettiga. Sen hoppa vi ner i den varma, mysiga poolen=) Var ganska mörkt i hela rummet, bara några smålampor som lyste, först simma vi ett tag sen hämta vi lite vikter å träna med i vattnet sen lekte vi lite men fick en del arga blickar av alla andra så då gjorde vi som dem å bara låg å flöt runt, verkligen jätte avslappnande i mörkret å värmen. Sen åkte vi hem å när jag var på väg hem från Carro ringde mormor så åkte förbi dem å fick mat å satt å prata.

Måste verkligen börja träna nu, känns såå skönt i kroppen nu när den har fått jobba idag, kommer somna gott för en gångs skull=) Har nääästan bestämt vart jag ska köpa gymkort nu så det blir nog snart!

Coldplay

Läste nyss att Colplay kommer till Sverige igen, den här gången ska jag INTE missa det!! Har pratat med Carro å hon är oxå på, ska försöka boka biljetter imorn! :D Fan så underbart!

Lite ändrade planer för dagen oxå, lr tillagda planer kanske:P Carro å jag ska hitta på ngt snart, hon hade 3 förslag, men blir nog att åka ut till badhuset i Sätra Brunn å simma å kanske träna på gymmet=) så nu ska jag ringa mormor å höra om dem är hemma så jag kan åka dit å äta innan vi åker.


Was a long and dark December
From the rooftops I remember
There was snow
White snow

Clearly I remember
From the windows they were watching
While we froze down below

When the future's architectured
By a carnival of idiots on show
You'd better lie low

If you love me
Won't you let me know

seg onsdag

Känner mig riktigt duktig å aktiv med bloggen! Ska försöka fortsätta med det oxå. Igår var jag duktig å gick å la mig i tid, har börjat läsa en bok nu, har nog inte läst på ett halvår, så fastna i boken nån timme innan jag somna, vakna vid 9 imorse å läste 1 timme till så nu är den snart slut. Gick upp å käka frukost sen på med musiken å börja städa, när man är arbetslös har man verkligen tid att städa det hann man ju aldrig när man jobbade så nu städas det hela tiden:P fast ändå ser det ut som helvete! Ska fortsätta städa sen ta en promenad, kanske åker hem till mormor å morfar sen å äter lunch, å så måste jag fixa med mina byxor, mormor ska sy om dem lite, hon har redan gjort det med 2 par, har 3 par till som hon ska fixa=) så slipper jag köpa nya;P 

Dem ringde nyss från jobbet å fråga om jag kunde jobba i helgen, men det går ju inte, på lördag är det kalas å på söndag Kickiträning=)


Måste våga!!!

julklappar

idag blev det att gå upp lite lagom tidigt, duscha å fixa å åka ner på stan å träffa Jenny, dax för julklappshandel=) gick runt ganska länge sen åt vi på Vivaldi sen shoppa vi ännu mer, blev en hel del julklappar köpta för mig, även lite saker till mig själv:P åkte hem vid 4 å sen var det bara att dra vidare till stallet å leka med Kajsa å Pernilla;) å fixa å rida Dandy.

Bra dag:D

plugga

Nu är det bestämt, jag har kommit in på folkhögskolan, ringde nån därifrån idag å fråga å berätta massa, sen blev jag antagen, känns så jävla skönt! så börjar den 12 januari. känns dock lite jobbigt, man måste tydligen läsa på heltid så kommer väl bli ganska mkt ändå, fast ska läsa på distans. hoppas man hinner med att jobba oxå, vill inte bli en fattig student;P

Var hos tandläkaren idag, helt värdelöst han gjorde ingenting! Skulle ta bort å göra om en lagning för den har ilat å gjort ont, men har blivit bättre senaste veckan så han tyckte vi skulle vänta å se om det slutade helt. så var bara att åka hem, laga lite mat sen skynda vidare till jobbet, skönt att få jobba lite men insåg oxå att det där verkligen inte är vad jag vill göra. fast fick choklad av T, som vanligt, så söt, har inte vart där på ganska länge nu å så får man choklad på en gång, det gjorde min dag=)
ska väl söka ngt nytt, men vill inte göra det innan jag börjat plugga så jag vet hur mkt tid jag har för jobb.



Saknar oss<3

släkt

råka sova för länge imorse, hade satt kl på typ halv 10 å när jag vaknar är den nästan 12, får alltid lite smått panik när jag vaknar så sent. blev en segisdag framför tv:n till att börja med, sen fick jag veta att vi skulle iväg å fira en släkting lite senare så då var det bara att hoppa in i duschen å fixa, hann även ta ett snack med Carro å det visa sig att det inte blir nån resa nu. var synd, men ändå bra för jag behöver spara pengar. mycket som ska köpas nu innan jul.
nu har vi nyss kommit hem från släkten, var väl trevligt blev fika å massa prat som alltid. ikväll blir det nog att krypa ner framför tv:n med en mugg te å en apelsin å försöka få bort mitt halsont. sen imorn är det tandläkaren som gäller (igen, har väl vart där 3 lr 4 ggr redan i höst) sen jobba nåra timmar.

ensam

är trött men orkar inte gå till sängen, vet bara hur det blir när jag lägger mig, blir pigg å kan inte sova på flera timmar så kan väl likabra sitta kvar här. var inte alls sånt här jag hade tänkt skriva om när jag skaffade blogg, ville skriva på riktigt, som jag gör i min "dagbok" om nätterna när sömnen inte vill komma, men samtidigt vet jag inte om jag vill dela med mig av det. finns så mkt tankar å känslor om livet, allt. man kan ju grubbla sig galen. fast börjar inse att det inte är nån idé att bara sitta å tänka, bättre att se till att det händer saker, prova sig fram så kanske man hittar ngt man vill. hade bestämt mig för att jag ville börja plugga i vår men nu får vi väl se hur det blir. har mått så dåligt i höst, vet egentligen inte varför men senaste tiden har det känts mycket bättre, som att allt kommer lösa sig, men nu är det på väg tillbaka igen, måste verkligen göra ngt åt det, orkar inte igen! har levt på alla små resor å äventyr hela hösten å ser sååå fram emot usa, när jag tänker på det blir allt bra för en stund. blir en till resa nu tíll helgen antagligen, vart är dock inte bestämt än men ska bli skönt så spelar inte så stor roll vart det blir, allt är bättre än här.



Tänker att jag bara måste se mig om och leva lite mer, ja du vet hur jag är. - Lars W.  Fan så bra han är, speciellt när man ska sova, somnar jämt med han i öronen.

MÄTT!!

Kom precis hem från Emelie, är supermätt! Vi gjorde pizza, riktig amerikansk pizza med tjock botten så den var väldigt mättande, gjorde en halv plåt var, haha. Sen bakade vi lussebullar, vissa var ju mindre bra på det *host*Kajsa*host*:P sen mosa vi i oss all pizza + massa lussebullar samtidigt som vi kolla på Sunes jul, haha så kul=) spela TP Disney sen, Carro å jag i lag mot Emelie å Sara, å så Pernilla å Kajsa, man kan väl säga att vi inte var så bra, men hann få ihop 3 pluppar innan Emelie å Sara tillslut vann:P

börjar väl bli dax för sängen, ska väl sätta på ett avsnitt OTH lr PB innan jag somnar bara, gonatt<3

Grattis

Först av allt, världens bästa Emelie fyller 20 år idag, så GRATTIS:D ska hem till henne om en stund å fira henne lite, blir en myskväll med bakning å lite så bara=)

Kom hem för inte så länge sen, har bara duschat å lite så.
Var å simmade å solade med Jenny igår sen gick vi ner på stan å käka på Cornetto bar, dagens pasta:Carbonara, mums tänkte vi men blev snart besvikna när maten kom, inte alls speciellt gott. Gick sen runt på stan en stund, bla in på banken å fixa nytt kort till mig å en internetdosa, lite efter jaa! Sen åkte vi till hennes mormor å morfar för att hämta en bil (med dåliga vinterdäck så jag var lite rädd när vi åkte för det var lite halt) sen förbi både Jenny å mig å hämta mat å annat sen förbi affärn å köpte chips å dipp^^ åkte sen till Johans lägenhet å börja laga mat, vilket var lite svårt för det fanns inte så mkt grejer där:P men vi är ju mästerkockarna så vi klarade det ändå, hade tagit med en egen kryddblandning som var riktigt god, blev klyftpotatis, kyckling å hot beasås, MUMS sa vi å AJ sa våra magar:P sen hade vi mys å filmkväll=)

Imorse fortsatte det med lite film, sen kom pappa å hämta mig å vi åkte ut till Hälla en snabbis, galet mkt folk där!!

Måste skynda mig å fixa nu, lovade Kajsa att hämta henne innan vi drar till Emelie=)

Simma, sola

Är galet trött, har haft sömnproblem hela veckan, kan aldrig somna före 3, ligger å vrider å vänder mig i sängen flera timmar.

Nu ska jag snart in till Kristiansborg å träffa Jenny, hon ska träna å jag ska simma lite, sen ska vi sola=) Välbehövligt!

Ska bli skönt att simma lite, har ont i hela kroppen (+ ett stort blåmärke på benet från min lilla avramling igår) är jobbigt att ta hand om å rida 2 hästar:P Speciellt när man inte är helt van, ridkondisen försvann fort fast den är på väg tillbaka nu. Å så har jag ju vart ute å sprungit lite senaste dagarna.

Igår var en sån där riktigt bra, lycklig dag i stallet å jag börja fundera på om jag kanske ska ha häst iaf, men jag kan ju inte ha häst bara för att få vara där å umgås med alla. Får hoppas jag får fortsätta hjälpa Sofie så jag får vara kvar där=)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0